- muligheder frem for begrænsninger

Målsætninger

Fleksibilitet

Hos Estrids Pleje er fleksibilitet i højsædet, når det kommer til at sammensætte den bedste pleje til dig.

 

Sætte borgeren i højsædet

Vi har den indstilling, at ikke to mennesker er ens, og ikke to mennesker har samme behov. Derfor er det vigtigt for os, at vi allerede ved det første besøg hos dig finder lige netop den løsning, som passer til dine individuelle behov.

 

Yde en god service af høj kvalitet

Vi ønsker at bidrage positivt til din livskvalitet, og vi sætter derfor en ære i at tilgodese dine behov og indfri dine forventninger i forhold til de aftaler, vi har indgået.

 

Fast hjælper i hjemmet

Vi arbejder ud fra tanken om, at dig som borger er bedst tjent med en stabil og personlig service fra kompetente hjælpere, der indgående kender dine behov. Derfor prioriterer vi meget højt, at det er samme hjælper, eller samme team af hjælpere, der kommer hos dig.

 

Yde en god og ansvarsbevidst hjælp

Vi har fuld forståelse for, at det kan virke grænseoverskridende at byde fremmede mennesker inden for i sit eget hjem. Vi respekterer, at det er dit private hjem, vi kommer i, og at du har dine egne skikke og vaner. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at lukke os ind.

 

Se muligheder frem for begrænsninger

En stor del af at tilbyde den bedste service til dig er, at vi som hjælpere møder alle vores borgere med en positivitet og en åbenhed, som giver os en forståelse af dig og dine behov og ønsker.