- muligheder frem for begrænsninger

Samarbejdspartnere

Estrids Pleje samarbejder med følgende kommuner:

 

 

 

Estrids Pleje's eksterne samarbejdspartnere

 

 

ERA Biler leverer bilflåden til Estrids Pleje, bilflåden består af Toyota Yaris Hybrid på alt pt. 16 køretøjer, Estrids Pleje har samarbejdet med ERA Biler de sidste 12 år, vi er rigtig glade for samarbejdet og føler altid at der lyttes til os, samt at man hos ERA Biler altid har en positiv oplevelse uanset hvad det drejer sig om.

 

 

KM Sport leverer arbejdstøjet til de ansatte i Estrids Pleje, KM Sport har ligeledes lavet en indkøbsforening til de ansatte i Estrids Pleje, en rigtig god samarbejdspartner i det daglige.

 

 

First Stop er der altid hvis der er problemer med bilparken, stort eller småt så er Tonny og hans medarbejdere der med det samme, det betyder meget i en hverdag hvor vi er afhængig af at bilerne hele tiden er på vejen.

 

 

Erantis blomster i Hundested er en rigtig god samarbejdspartner i det daglige, Anne og hendes piger laver altid flotte buketter, vi bruger kun Erantis når vi leverer blomster til borgere, ansatte eller samarbejdspartnere, vi kan varmt anbefale Anne og Erantis i Hundested.

 

 

Primero IT har været med næsten fra Estrids Pleje's opstart, Primero IT leverer hardware og hostet IT til Estrids Pleje, vi kan varmt anbefale Primero IT.

 

 

Estrids Pleje har valgt at støtte op om en række velgørende foreninger:

 

 

 Estrids Pleje er sponsor for Hundested IK