- muligheder frem for begrænsninger

Ydelser

Header5

Offentlige ydelser

Er du visiteret til offentlig hjemmepleje i Halsnæs eller Frederikssund kommune, kan du frit og gratis vælge os som din leverandør og samarbejdspartner.

Personlig Pleje

Estrids Pleje udfører en god og tryg hjemmepleje med faguddannet personale og med borgeren i centrum. Personalet bærer synlig ID kort. Estrids Pleje levere døgnpleje i Halsnæs og Frederikssund Kommuner. Dine plejeopgaver tilrettelægges med dig i dit hjem, Estrids Pleje er gæst i dit hjem. 

Praktiske Opgaver

Du kan som borger visiteres til følgende ydelser: Rengøring, sengetøjsskift, indkøbsordning og tøjvask.

Tilkøbsydelser

De kan tilkøbe ekstra ydelser i det daglige, ud over de ydelser som du er visiteret til fra kommunen. Vi hjælper gerne med eks. rengøring, vinduespudsning, indkøb, ledsagelse til eks. læge, tandlæge, hospital, frisør el. lign.

Private ydelser

Vi leverer service og varme hænder til dig som gerne vil have hjælp i hjemmet i en travl hverdag. 

Vi sætter en ære i høj service og kvalitet, samt ikke mindst at du kan bruge tiden til det der gør dig glad, Estrids Pleje er gæst i dit hjem.

Rengøring, vinduespudsning og indkøbsordning er kun nogle af de ting vi tilbyder. Ønsker du at huset dufter af renhed og weekend når du kommer hjem fredag, eller ønsker du at dit sommerhus er rengjort og klar op til din ferie, så klarer vi det.

Intet er for småt eller for stort, vores kompetencer strækker sig bredt, indenfor både rengøring og pleje.

Vi tilbyder også tilkøb, det kan være at du er her som eks. sommerhus borger eller feriegæst i vores område, kontakt os venligst herom for flere oplysninger.

Estrids Pleje er medlem af Dansk Industri samt Dansk Sundhed og Velfærd, vi har overenskomst med FOA.